Sent: 2 pictures, letter and SAE on 12.8.2011
Received: today, my pictures signed and personalized
Address used:
Mailbox Pack & Ship
PMB 216
3140 Tilghman Street
Suite B
Allentown, PA 18104
USA

Köszicorgi wrote:Gratulálok!Nagyon szép képeket választottál.
IRC-t küldtél neki?
Thank youMj0r wrote:hey congrats, the picture are soo beautiful.
Még nem, de tervezem, jó szÃnészn? és nagyon kedves autogramm-osztó.noi016 wrote:Köszicorgi wrote:Gratulálok!Nagyon szép képeket választottál.
IRC-t küldtél neki?
Nem küldtem, mert nálunk nem lehet sajnos kapni. Csak ezt a két képet, levelet és egy borÃtékot küldtem, amin a cÃmem van. Ebbe a borÃtékba is kaptam meg a képeket. Te már Ãrtál neki?
corgi wrote:Még nem, de tervezem, jó szÃnészn? és nagyon kedves autogramm-osztó.noi016 wrote:Köszicorgi wrote:Gratulálok!Nagyon szép képeket választottál.
IRC-t küldtél neki?
Nem küldtem, mert nálunk nem lehet sajnos kapni. Csak ezt a két képet, levelet és egy borÃtékot küldtem, amin a cÃmem van. Ebbe a borÃtékba is kaptam meg a képeket. Te már Ãrtál neki?
Akkor sok szerencsét!corgi wrote:Még nem, de tervezem, jó szÃnészn? és nagyon kedves autogramm-osztó.noi016 wrote:Köszicorgi wrote:Gratulálok!Nagyon szép képeket választottál.
IRC-t küldtél neki?
Users browsing this forum: Bing [Bot], Google [Bot] and 23 guests