I sent 10/10/2012 1 photo, LOR and SASE on address of hotel where Polish National Team were in connection with a match with South Africa and England.

Te? mia?am taki zamiar, ale wydawa?o mi si? pewniejsze, ?e ode?le jak napisz? na adres tego hotelulocowski wrote:Gratulacje. Ja planuje wys?a? do niego na adres PSV
Congratulation. I try send my request to him via PSV address.
Pisanie na hotele jest ryzykowne, ale mi?o, ?e odpisa?.tyska13 wrote:Te? mia?am taki zamiar, ale wydawa?o mi si? pewniejsze, ?e ode?le jak napisz? na adres tego hotelulocowski wrote:Gratulacje. Ja planuje wys?a? do niego na adres PSV
Congratulation. I try send my request to him via PSV address.
Sk?d o tym wiesz ?.KibolLP wrote:Nie wysylajcie prosby do PSV, z powrotem otrzymacie niepodpisane fankarty z klubu, a swoich juz spowrotem nie dostaniecie.
----------------
Do not send requests at PSV address, you won't get your pics signed, you won't even get them back, you'll only get some unsigned cards from the club and the letter.
Sam wysylalem.locowski wrote:Sk?d o tym wiesz ?.KibolLP wrote:Nie wysylajcie prosby do PSV, z powrotem otrzymacie niepodpisane fankarty z klubu, a swoich juz spowrotem nie dostaniecie.
----------------
Do not send requests at PSV address, you won't get your pics signed, you won't even get them back, you'll only get some unsigned cards from the club and the letter.
To zmienia posta? rzeczy.KibolLP wrote:Sam wysylalem.locowski wrote:Sk?d o tym wiesz ?.KibolLP wrote:Nie wysylajcie prosby do PSV, z powrotem otrzymacie niepodpisane fankarty z klubu, a swoich juz spowrotem nie dostaniecie.
----------------
Do Borussii wiele razy wysylalem, zadnej odpowiedzi, niedlugo sprobuje Anderlecht, Arsenal podobno tez nie odpisuje, ale jak chcecie, na przyklad, podpis Lewego, to napiszcie do niego przez strone, a dostaniecie instrukcje jak dostac jego podpis.locowski wrote: To zmienia posta? rzeczy.
A wiesz jak jest z pozosta?ymi klubami gdzie nasi graj? ?.
Do Lewego mam adres na jego agencje w Warszawie.KibolLP wrote:Do Borussii wiele razy wysylalem, zadnej odpowiedzi, niedlugo sprobuje Anderlecht, Arsenal podobno tez nie odpisuje, ale jak chcecie, na przyklad, podpis Lewego, to napiszcie do niego przez strone, a dostaniecie instrukcje jak dostac jego podpis.locowski wrote: To zmienia posta? rzeczy.
A wiesz jak jest z pozosta?ymi klubami gdzie nasi graj? ?.
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests